Hoe belangrijk is de (REST)levensduur van coatings?


Voor onze klanten is het van groot belang om te weten hoe lang coatings op metalen en betonnen oppervlakken meegaan, voordat ze moeten worden vervangen of gerepareerd. Het vervangen van coatings is niet alleen een tijdrovend proces, maar kan ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Bjond Innovation begrijpt dit en daarom bieden wij onze klanten een innovatieve aanpak aan om tijd en geld te besparen, namelijk de voorspelling van de levensduur van coatings. Maar wat houdt dit precies in?

Onze onafhankelijke coating experts hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het adviseren en inspecteren van coating systemen voor de bescherming van staal, beton en andere materialen. Met behulp van geavanceerde technologieën en modellen, kunnen wij de levensduur van coatings voorspellen en evalueren, en advies geven over wanneer deze coatings moeten worden vervangen of gerepareerd.

Met meer inzicht in de restlevensduur van coatings, kunnen onze klanten tijd en geld besparen. Zo kunnen zij hun onderhoudsplanning optimaliseren en voorkomen dat onnodige reparaties en vervangingen worden uitgevoerd. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook de stilstandtijd en verhoogt de productiviteit.

Maar onze Bjond aanpak gaat verder dan alleen het voorspellen van de levensduur van coatings. Als onafhankelijke materiaalkundige experts bieden wij ook gespecialiseerd diensten aan op het gebied van bouwmaterialen, corrosie engineering en testen van materialen. Wij hebben een sterk netwerk en leveren toegevoegde waarde aan onze klanten door middel van advisering, inspectie en innovatie.

Bij Bjond Innovation geloven we in kennis delen en open innovatie. Daarom streven we ernaar om onze klanten te informeren en te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van coating systemen. Wij zijn hands-on creatieve ondernemers die bestaande conventies doorbreken en ons richten op complexe vraagstukken. Met onze Bjond aanpak combineren we kennis uit verschillende gebieden om nieuwe oplossingen te vinden.

Bjond Innovation | Blog

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.

ONTDEK MEER