Maak kennis met Bjond corrosie engineering


Als onafhankelijk materiaalkundig adviesbureau gespecialiseerd in de bouw- en industrie sector, begrijpt Bjond Innovation als geen ander hoe belangrijk het is om kosten te besparen en marges te verhogen. Een van de manieren waarop wij onze klanten kunnen helpen dit te verwezenlijken, is door ons te concentreren op corrosie engineering.

Wat is corrosie engineering?

Corrosie engineering is de praktijk van het selecteren van materialen en het ontwerpen van systemen om corrosie te minimaliseren. Bjond Innovation heeft expertise op het gebied van materiaalkeuze en corrosiebescherming om kosten te verlagen en marges te vergroten door corrosie gerelateerde problemen aan te pakken.

Hoe Bjond Innovation helpt bij het besparen van kosten en verhogen van marges

Bjond Innovation biedt haar klanten een aantal voordelen als het gaat om corrosie engineering:

  1. Experts met knowhow - Wij hebben diepgaande kennis over (bouw)materialen. Met onze expertise en innovatieve inslag vinden we oplossingen die voldoen aan de eisen van onze klanten.
  2. Lagere onderhoudskosten - Door het minimaliseren en beheersen van corrosie, zijn er minder onderhouds- en herstelkosten nodig, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.
  3. Langer materiaalleven - Corrosie kan tot ontoelaatbare materiaalschade leiden, waardoor het sneller moet worden vervangen. Door corrosie te begrijpen en vervolgens te minimaliseren kan de levensduur van belangrijke onderdelen worden verlengd, wat resulteert in minder kosten voor vervanging.
  4. Betere kwaliteit - Onze expertise in corrosie engineering zorgt ervoor dat onze klanten producten kiezen van betere d.w.z. meer passende kwaliteit, wat leidt tot minder falen en hogere marges.

Voordelen voor de bouw- en industrie sector

Corrosie engineering is van vitaal belang voor de bouw- en industrie sector, waar materialen vaak worden blootgesteld aan corrosieve omgevingen. Het gebruik van Bjond Innovation kan helpen de kosten te verlagen en de marges te verhogen:

  • Bjond corrosie engineering kan helpen bij het vinden van materialen die bestand zijn tegen corrosie in de bouw- en industrie sector, wat leidt tot minder kosten voor onderhoud en herstel.
  • Het minimaliseren van corrosie kan ook zorgen voor een betere naleving van regelgeving en normen, waardoor bedrijven boetes kunnen vermijden.

Conclusie

Bjond Innovation's expertise op het gebied van corrosie engineering kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen en marge verhogingen voor bedrijven in de bouw- en industrie sector. Met onze deskundigheid vinden we innovatieve oplossingen die aan de eisen van onze klanten voldoen, waardoor hun producten/assets van betere kwaliteit worden en ze minder uitgeven aan onderhoud en herstel. Neem vandaag nog contact op met Bjond Innovation om te zien hoe wij u kunnen helpen kosten te besparen en marges te verhogen.

 

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.