Bescherm het verleden: Bjond's expertise in monumentaal staalonderhoud


Als het gaat om monumentaal staalonderhoud, is het van cruciaal belang om een partner te hebben die de juiste kennis en expertise heeft. Bij Bjond Innovation zijn we gepassioneerd door het beschermen van historische structuren en het behoud van ons erfgoed.

Onze Bjond aanpak combineert kennis uit verschillende gebieden om nieuwe oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Wij zijn hands-on creatieve ondernemers die bestaande conventies doorbreken en ons richten op innovatie.

Bjond's experts in coating systemen

Een van de belangrijkste aspecten van monumentaal staalonderhoud is de juiste coating om het staal te beschermen tegen corrosie en andere elementen. Als onafhankelijke experts in coating systemen hebben jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technologieën en materialen om de beste bescherming te bieden voor historische structuren.

Materiaalkundige experts

Als materiaalkundige experts zijn we gespecialiseerd in het beantwoorden van complexe vragen over bouwmaterialen en kunnen helpen bij levensduur bepaling, specificaties, schade-analyses, onderhoud en herstel strategieën, en ontwikkeling van nieuwe materialen en concepten. Met onze expertise kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk monumentaal staalonderhoudsproject.

Corrosie engineering

Onze expertise op het gebied van materiaalkeuze en corrosiebescherming kan u helpen kosten te verlagen en marges te vergroten. Wij begrijpen dat het beschermen van historische structuren een delicate balans is tussen behoud en modernisering en we zullen uw project van begin tot eind begeleiden om de beste resultaten te bereiken.

Testen en certificeren

Als het gaat om monumentaal staalonderhoud, is het belangrijk om te voldoen aan de juiste EU-normen en certificeringsvereisten. Als experts in testen en certificeren kunnen wij u helpen bij het voldoen aan deze vereisten en zorgen voor veilige en duurzame oplossingen voor historische structuren.

Bjond Innovation is toegewijd aan het beschermen van ons erfgoed en we zijn er trots op dat we de juiste expertise hebben om dit te doen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij uw monumentaal staalonderhoudsproject.

Contact

Bedrijfsnaam: Bjond

Adres: Eerste straat 11, B-3680 Maaseik, België

Telefoonnummer:

  • Mobiel (NL): +31 629 70 51 79
  • Mobiel (B): +32 468 346 383
  • Kantoor (B): +32 89 56 33 15

E-mail: jvm@bjond.be

Website: www.bjond.be

 

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.