Minimaliseer corrosie met de Bjond aanpak: Tips en advies


Corrosie is in de bouw- of industrie sector onvermijdelijk. Corrosie kan voor onnodige kosten zorgen door het repareren of vervangen van materialen en apparatuur. Het kan ook een veiligheidsrisico vormen voor werknemers en het milieu. Daarom is het belangrijk om corrosie te minimaliseren en op tijd te detecteren. In dit artikel bieden we enkele tips en advies om corrosie te minimaliseren met de Bjond aanpak.

Wat is de Bjond aanpak?

Bij Bjond Innovation geloven we in het combineren van kennis uit verschillende gebieden om nieuwe oplossingen te vinden. Met onze Bjond aanpak bieden we op maat gemaakte advies en oplossingen voor onze klanten in de bouw- en industrie sector. Onze expertise op het gebied van corrosie engineering, testen en certificering van (bouw)materialen,  zoals: staal, verzinkt staal , roestvaststaal, aluminium, beton, coatings, kunststoffen enz..

Tips om corrosie te minimaliseren

  1. Kies het juiste materiaal: Het kiezen van het juiste materiaal is van cruciaal belang om corrosie te minimaliseren. Bij Bjond Innovation adviseren we over materiaalkeuze en corrosiebescherming om kosten te verlagen en marges te vergroten.
  2. Regelmatig onderhoud: Regelmatig onderhoud is essentieel om corrosie te minimaliseren. Het detecteren en corrigeren van corrosie in een vroeg stadium kan onnodige kosten en veiligheidsrisico's voorkomen. Onze experts in bouwmaterialen kunnen helpen bij het bepalen van de levensduur van materialen en apparatuur, evenals bij het opstellen van een onderhouds- en herstelstrategie.
  3. Gebruik van de juiste coatings: Het gebruik van de juiste coatings is een effectieve manier om corrosie te minimaliseren. Als onafhankelijke experts in coatingsystemen helpen we bij het selecteren van de juiste coating voor de toepassing en de ondergrond.
  4. Voorkom contact tussen verschillende metalen: Door contact tussen verschillende metalen te vermijden, kan galvanische corrosie worden vermeden. Met onze experts in corrosie engineering kunnen we helpen bij het bepalen van de beste combinatie van materialen en corrosiebestendige coatings voor elke toepassing.

Advies van Bjond Innovation

Bij Bjond Innovation staan wij bekend om onze hands-on creatieve aanpak. Wij breken bestaande conventies en richten ons op complexe vraagstukken. Als gepassioneerde experts hebben een sterk netwerk en leveren toegevoegde waarde aan onze klanten door middel van advisering, inspectie en innovatie.

Als u op zoek bent naar advies en oplossingen om corrosie te minimaliseren, neem dan contact op met Bjond Innovation. Wij zijn bereikbaar via telefoon of e-mail en helpen u graag bij het vinden van de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Bjond Innovation | Blog

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.

ONTDEK MEER