Nieuwe innovatieve meettechnieken voor het voorspellen van de levensduur van coatings


Als onafhankelijk materiaalkundig adviesbureau gespecialiseerd in de bouw- en industrie sector, is Bjond Innovation altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten toegevoegde waarde te bieden. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste project te introduceren: innovatieve meettechnieken voor het voorspellen van de levensduur van coatings.

Met deze nieuwe technieken zijn we in staat om de prestaties van coatings op een veel nauwkeurigere manier te meten en voorspellen dan ooit tevoren. Hierdoor kunnen we onze klanten helpen om de levensduur van hun coatings te verlengen, de onderhoudskosten te verlagen en de prestaties van hun materialen te verbeteren.

Met onze expertise en jarenlange ervaring in de industriële sector in combinatie met deze nieuwe technieken kunnen we om onze klanten nu nog beter helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken. Door kennis uit verschillende gebieden te combineren, kunnen we nieuwe oplossingen vinden en bestaande conventies doorbreken.

Deze innovatieve meettechnieken bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Ten eerste zijn ze veel nauwkeuriger, waardoor we veel beter in staat zijn om de prestaties van coatings te meten en te voorspellen. Ten tweede zijn ze veel efficiënter, waardoor we de kosten van onze diensten kunnen verlagen en onze klanten een betere prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van deze innovatieve meettechnieken voor het voorspellen van de levensduur van coatings, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen bij het oplossen van uw materiaalkundige vraagstukken en het verbeteren van de prestaties van uw materialen.

Onze service

Onze diensten omvatten:

  • Coating Expertise: Onafhankelijke expertise in coating systemen voor bescherming van staal, beton en andere materialen.
  • Expertises bouwmaterialen: Materiaalkundige experts die complexe vragen beantwoorden en helpen met levensduur bepaling, specs, schade-analyses, onderhoud en herstel strategieën, en ontwikkeling van nieuwe materialen en concepten.
  • Bjond corrosie engineering: Expertise op het gebied van materiaalkeuze en corrosiebescherming om kosten te verlagen en marges te vergroten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen bij het oplossen van uw materiaalkundige vraagstukken.

Bjond Innovation | Blog

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.

ONTDEK MEER