Bjond Innovation's aanpak voor het verbeteren van de levensduur van coatings


Als onafhankelijk materiaalkundig adviesbureau gespecialiseerd in de bouw- en industrie sector, begrijpen wij bij Bjond Innovation het belang van duurzame en efficiënte materialen. Een van de gebieden waarop we ons richten, is de verlenging van de levensduur van coatings. Met onze Bjond aanpak combineren we kennis uit verschillende gebieden om nieuwe oplossingen te vinden.

Experts die bescherming bieden

Onze coating experts zijn onafhankelijke professionals die zich richten op de bescherming van staal, beton en andere materialen. Ze zijn gespecialiseerd in het selecteren van de juiste coating systemen voor verschillende situaties en omgevingen. Door de juiste coating te kiezen, wordt de levensduur van de materialen aanzienlijk verbeterd.

Experts in bouwmaterialen

Onze materiaalkundige experts begrijpen de complexiteit van vraagstukken rondom bouwmaterialen. Zij kunnen helpen met levensduur bepaling, specificaties, schade-analyses, onderhoud en herstel strategieën, en de ontwikkeling van nieuwe materialen en concepten. Hierdoor kunnen we het materiaal optimaal beschermen en de levensduur aanzienlijk verlengen.

Bjond corrosie engineering

Onze expertise op het gebied van materiaalkeuze en corrosiebescherming helpt ons kosten te verlagen en marges te vergroten. Door de juiste materialen te kiezen en corrosiebescherming aan te brengen, blijft het materiaal langer meegaan.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij Bjond Innovation zijn we hands-on creatieve ondernemers die bestaande conventies doorbreken en ons richten op complexe vraagstukken. We geloven dat kennis delen macht verheft en zijn we voorstanders van open innovatie. Als u vragen heeft over onze aanpak voor het verbeteren van de levensduur van coatings, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (jvm@bjond.be) of via een van onze telefoonnummers. We helpen u graag verder.

Bjond Innovation | Blog

Bjond Innovation | Blog

We doorbreken bestaande conventies en bestaande normen en vinden manieren die niet eerder werden ontdekt.

ONTDEK MEER